miercuri, aprilie 24, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Ai auzit de programul buy back de la Decathlon?

  Salutare, astăzi îți voi prezenta o altfel de ofertă. Cu siguranță ai auzit de serviciul buy back. Odată ce ai ajuns la acest articol, cu siguranță știi ce înseamnă buy back. Nu cred ca mai e nevoie să-ți spun că de multe ori vrem să înlocuim un produs vechi cu un produs nou. Îl putem da pe cel vechi pentru o reducere destul de bună pentru un produs nou. Totuși hai să-ți spun ce este buy back.

  Ce înseamnă buy back?

  Expresia buy back vine din limba engleză, s-ar traduce simplu cumpără înapoi sau răscumpărare. Adică, te duci cu un produs vechi, primești un voucher pentru produsul nou, tu pui o mică diferență și te bucuri de noul produs cu bani puțini. Cu siguranță vechiul produs stătea print-o debara sau chiar ajungeai să-l arunci, neprimind nimic pe el.

  Cei de la Decathlon.ro au buy back la biciclete. Nuștiu cât de des îți schimbi bicicleta dar cu siguranță e bine de știut de oferta lor.

  Vrei să-ți schimbi bicicleta și ți-ar prinde bine puțin ajutor? Decathlon îți oferă un voucher pe loc! Uite care sunt pașii:

  • Ai deja o bicicletă marca Decathlon în stare foarte bună. Perfect!
  • Vino cu ea în orice magazin Decathlon. Ușor!
  • Tehnicienii lor o evaluează în magazin. Rapid!
  • Ei îți oferim un voucher pe loc, în valoare de până la 60% din valoarea inițială a produsului. Voucherul este valabil 2 ani în magazinele Decathlon! Simplu!

  *program este supus unor Termenilor și condițiilor!

  De exemplu, bicicletele care nu sunt acceptate în programul BUY BACK cum ar fi alte mărci de biciclete ( altele în afara mărcii Decathlon), pot fi depuse în cadrul programului Second Hand** despre care poți afla mult mai multe în continuare aici.

  Fie că ești un profesionist experimentat sau încă folosești roți ajutătoare, avem biciclete și accesorii pentru toate vârstele și nivelurile. Verifică în magazinul Decathlon accesorii, mănuși bicicletă, pantaloni ciclism și echipament ciclism necesare pentru o siguranță crescută. Oricine este liber să practice ciclism, fără a conta vârsta, de aceea am proiectat produse pentru toate vârstele.

  Recomandările noastre de biciclete în programul buy back!

  BICICLETE MOUNTAIN BIKE!

  Vrei să pedalezi pe drumuri forestiere sau pe rute puțin accidentate? Ești atras mai degrabă de cărările de munte și de ieșirile tehnice ? Descoperă întreaga noastră gamă de biciclete MTB și alege ce bicicletă ți se potrivește!

  Bicicletă MTB ST530 27,5″ Galben

  Produs conceput pentru deplasări MTB de 2h – 3h, tot timpul anului. Accelerați și frânați ușor!1 foaie și frâne pe disc mecanic. Garanţie pe viaţă: cadru, ghidon, pipă. Garanție piese de schimb: 2 ani (cu excepția consumabilelor).

  BICICLETE ELECTRICE!

  Ai luat decizia de ați achiziționa o bicicletă electrică? Tot ce iți mai rămâne de făcut este să te decizii și asupra modelului. Consultă gama noastră de biciclete electrice și descoper-o pe cea care ți se potrivește.

  Bicicleta electrica Omega Liohult 27.5″ negru/verde/alb

  Bicicleta MTB electrică cu motor puternic și baterie Lithium-Ion cu autonomie până la 120km. Motor spate puternic, asistență la pedalare până la viteze de 25 km/h. Motorul ajuta la o deplasare rapidă și ușoară față de o bicicletă normala. Garanție motor: 24 luni.

  Planeta este terenul nostru de sport. Protejeaz-o!

  #buybackDecathlon #bicicleteDecathlon #BuyBackBiciclete

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/