sâmbătă, ianuarie 20, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Când este Black Friday România 2022?

  Dacă ai ajuns aici, sigur vrei să afli când este Black Friday 2022 în România? eMAG, cel mai mare retailer online din România, a anunțat când va organiza Black Friday 2022. Ei sunt cei care stabilesc în fiecare an și ziua în care se desfășoară cel mai mare eveniment de shopping din țară. Data aleasă este cu 2 săptămâni înainte de ziua în care se sărbătorește în mod tradițional Black Friday în lume. Potrivit tradiției, În Statele Unite, Black Friday are loc în ultima vineri din luna noiembrie, a doua zi după Ziua Recunoștinței. Astfel, în SUA, Black Friday 2022 va fi pe 25 noiembrie, iar în România va fi pe 11 noiembrie 2022.

  Black Friday România este cel mai așteptat eveniment de oferte și reduceri al anului din România. Ani la rând am observat că de Black Friday chiar poți prinde unele dintre cele mai bune reduceri la o gamă largă de produse. Chiar dacă nu vei găsi cel mai mic preț la produsul sau produsele dorite, ofertele de Black Friday sunt cunoscute pentru numărul mare de reduceri bune. Este normal să te întrebi când vor fi valabile aceste reduceri de Black Friday în 2022.

  Când este Black Friday 2022 în America?

  În SUA, de unde a pornit evenimentul reducerilor de Black Friday, aceasta are loc în ziua de vineri de după Thanksgiving Day (Ziua Recunoștinței). Cum Thanksgiving Day 2021 (Ziua Recunoștinței) e celebrată joi, 25 noiembrie, în SUA (mereu are loc în a patra zi de joi a lunii noiembrie), atunci Black Friday în America va fi pe vineri pe 26 noiembrie în 2021.

  Marii retaileri online sau offline au început și în SUA să dea startul campaniilor cu o săptămână, două înainte de data oficială pentru Black Friday. Multe magazine au campanii de Black Week, care încep cu câteva zile înainte de Black Friday. În unele cazuri, reducerile sunt valabile până la Cyber Monday (prima zi de luni de după Black Friday).

  Practica de a avea reduceri mai devreme de data oficială de Black Friday nu este întâlnita doar în România.

  Când e Black Friday România 2022 la eMAG?

  Dacă în America cumpărătorii sunt interesați mai ales de perioada de organizare a Black Friday de către cel mai mare retailer din lume, Amazon, românii așteaptă să afle când eMAG organizează Black Friday 2022.

  Este primul retailer care au adus conceptul de Black Friday în România, eMAG este cel mai mare retailer online de la noi și are cele mai populare campanii de Black Friday. În comparație cu alți retaileri, eMAG organizează Black Friday doar o singură zi din an. Reducerile sunt valabile din dimineața zilei de vineri până noaptea. eMAG a ales să organizeze Black Friday cu 1-2 săptămâni în ultimii ani, înaintea evenimentului oficial din America. De obicei evenimentul Black Friday se organizează în ultima vineri din luna noiembrie. Credem că la fel vor sta lucrurile în 2022, iar eMAG va lansa mai devreme ofertele de Black Friday.

  Iată datele când a fost organizat Black Friday în România în anii trecuți:

  • Black Friday 2011 – 25 noiembrie;
  • Black Friday 2012 – 23 noiembrie;
  • Black Friday 2013 – 22 noiembrie;
  • Black Friday 2014 – 21 noiembrie;
  • Black Friday 2015 – 20 noiembrie;
  • Black Friday 2016 – 18 noiembrie;
  • Black Friday 2017 – 17 noiembrie;
  • Black Friday 2018 – 16 noiembrie;
  • Black Friday 2019 – 15 noiembrie;
  • Black Friday 2020 – 13 noiembrie;
  • Black Friday 2021 – -12 noiembrie;
  • Black Friday 2022 — 11 noiembrie.

  Mai jos găsiți un tabel cu datele de organizare a Black Friday în România, comparativ cu SUA:

  Este trecut cu galben datele exacte când a existat doar o diferență de o săptămână între Black Friday din România și Black Friday din SUA, apoi cu portocaliu când au existat diferențe de 2 săptămâni, iar cu verde data din acest an 11 noiembrie, dată deja anunțată de eMAG.

  Într-adevăr, eMAG este cel care a decis ziua de Black Friday în ultimii ani în România, iar majoritatea retailierilor online s-au organizat în jurul acelei date.

  De ce Black Friday are loc mai devreme în România?

  Spre deosebire de Black Friday-ul sărbătorit în Statele Unite ale Americii în ziua următoare după Thanksgiving Day (Ziua Recunoștinței), în România ziua de Black Friday este organizată de obicei cu o săptămână mai devreme. Și acest lucru se întâmplă pentru a permite curierilor să poată livra comenzile din ziua de Black Friday până la mini-vacanță prilejuită de Ziua Națională a României – 1 Decembrie. De asemenea trebuie știut că în România și data de 30 noiembrie este zi nelucrătoare fiind sărbătorit Sfântul Andrei cunoscut ca fiind Apostolul românilor.

  #emag #blackfriday #emagblackfriday #blackfridayromania #emagblackfriday2022 #11noiembrie2022 #emag11noiembrie #blackfriday11noiembrie #emagbf11noiembrie2022

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/