miercuri, mai 8, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Ce cadouri poți cumpăra celui mic de 100 de lei de la Decathlon?

  De 1 iunie, dăruieşte bucurie copiilor cu produsele din oferta Decathlon.

  Pentru Ziua Copilului, la Decathlon poţi găsi produsele perfecte pentru a-i face micuțului tău un cadou minunat. Piese vestimentare pentru fete și băieți şi multe jocuri şi jucării sunt pregătite să le aducă bucurie celor mici.

  1 Iunie este o zi specială pentru orice vârstă. Adulții sărbătoresc alți copii, se sărbătoresc pe ei înșiși sau se bucura ca a venit vara, au amintiri nostalgice despre sfârșitul școlii sau se bucura de o luna calduroasa. De cele mai multe ori, companiile vin in ajutorul părinților și organizează o zi specială de 1 Iunie, sărbătorind suplimentar ziua celor mici, sau oferind cadouri pentru copiii angajaților.

  Nimic nu se poate compară cu bucuria ce se citește pe fața unui copil atunci când primește cadoul dorit, iar cum jocul este într-adevar o cale esențială de a învăța, de a cunoaște și a descoperi, alegerea cadoului ideal devine o alegere dificila. 

  Dacă vă pregătiţi pentru vacanţa la mare, înnoieşte-i garderoba de vară celui mic, alegând pantaloni scurţi și tricouri fete/băieţi acum în oferta Decathlon.

  Completează-le outfit-urile de vară cu sandalele pentru fete şi băieţi. Poate că te întrebi care este încălțămintea de copii care se potrivește copilului tău sau ce pantofi sport ar fi mai buni atât pentru activități sport. La Decathlon poți să te bucuri acum de perechi de adidași pentru copii de la Adidas, New Balance, Puma și de la mărci interne Decathlon. Acum poți alege pantofiori pentru fete, pentru băieți de grădiniță, teniși copii și multe alte tipuri de adidași sport pentru copilul tău de care să se poată bucura o perioadă lungă de timp.

  Multe idei de cadouri de 1 iunie găsești pr Decathlon.ro

  Tu ce ți-ai fi dorit să primești la început de vară când erai copil?

  Încep eu acum, răspunzi și tu într-un comentariu, cu ce ți-ai dorit să primești la început de vară. Când eram copil, zilele, nopțile erau altfel. Nu erau multe personaje din desene animate, multe jucări cu aceste personaje. Știam doar de Tom&Jerry și înca 2,3 personaje. Nu era multă tehnologie, nu aveam telefoane, tablete s.a.m.d. Mă mulțumeam cu lucruri simple cum ar fi o minge, palete de ping-pong, apoi când am mai crescut îmi doream o bicicletă. Totul era mult mai frumos, copii mult mai activi, ne jucam diferite joculețe până seara târziu. Uitam de multe ori să intru în casa. Mai ales când ai mei mi-au cumpărat prima bicicletă, toata ziua eram cu ea, eram în stare sa o duc în cameră să dorm cu ea. Așa erau vremurile, mai frumoase și mai simple. Vezi oferta Decathlon la modele de biciclete și îndeolinește-i un vis copilului tău. Orice copil își doreste o bicicletă.

  Nu există copii care să nu viseze la o bicicletă. Consultă catalogul nostru de biciclete pentru copii și descoperă bicicleta potrivită pentru copilul tău.

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/