marți, octombrie 10, 2023
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Modele ceasuri damă.

  Cauți ceasuri damă modele 2023?

  Dacă cauți modele ceasuri damă, ai ajuns unde trebuie. Echipa oferte-online.ro îți pune la dispoziție o gamă largă de modele ceasuri damă din mai multe magazine online de top din Romania.

  Urmează recomandările noastre de ceasuri damă și vei beneficia de cele mai bune oferte și reduceri la modelele tale favorite, sau poate le urmărești de ceva timp. Nu trebuie să aștepți să vină Black Friday sau oricare campanie de reduceri online. Acum poți avea oricand modelul preferat la un super preț din selecțiile noastre.

  Elegant sau sport, cu brațară metalică sau cu curea din piele, mecanic sau electronic, încrustate cu pietre sau dotate cu funcții tehnologice avansate, ceasurile damă au o istorie fascinantă. Ceasurile damă nu sunt doar accesorii care aduc valoare unei ținute, care ne anunță ce ora este sau ne țin la curent cu notificările telefonului mobil, ci spun povești de familie, din generație în generație și păstrează amintiri de demult.

  Fiecare femei are cel puțin un ceas damă de mana sau poate chiar o colecție întreagă. Unele îl poartă ca bijuterie iar alte persoane îl poartă pur si simplu pentru a ține evidenta timpului. Fie că, colecționezi ceasuri damă sau pur si simplu vrei să porți la mană un ceas frumos, suntem convinși că îți vor plăcea informațiile din acest articol.

  Recomandările noastre de ceasuri damă TOP 5 cele mai cumpărate de femei.

  1.Ceas damă Citizen model EL3043-81X cu cristale Swarovski.

  Acest model Citizen EL3043-81X face parte din colecția BASIC. Este rezistent la apă, indică ora, minutele și secundele. Culoarea cadranului, aur roz, material geam din cristal mineral. Forma carcasei este rotundă, material carcasă din oțel inoxidabil placat cu PVD, dimeniunea carcasei 31mm, grosime 7,3mm. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii de cumpărare.

  2.Ceas damă Hugo Boss Model INFINITY 1502519

  Acest model Ceas Damă Hugo Boss INFINITY 1502519 face parte din colecția INFINITY. Rezistent la apă 3atm, indica ora, minutele, secundele, data și ora în format 12/24. Culoare cadran aur roz, material geam, cristal mineral durificat, dimensiune carcasa 35mm, grosime 8mm. Material brățară din oțel inoxidabil placat PDV. Greutate 50g. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii de cumpărare.

  3.Ceas Damă Guess SKYLAR Model W1294L1.

  Ceas Damă Guess SKYLAR Model W1294L1 face parte din colecția SKYLAR. Rezistent la apă 3atm, indica ora, minutele, secundele, data și ora în format 12/24. Culoare cadran negru, material geam, cristal mineral. Forma carcasei rotundă. Material carcasă din oțel inoxidabil placat PDV. Material brățară, silicon cu inserții metalice. Lățime curea 22mm, sistem închidere, cataramă standard. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii de cumpărare.

  4.Ceas Damă Michael Kors DARCI Model MK3190.

  Ceas Damă Michael Kors DARCI Model MK3190. Face parte din colecția DARCI. Este rezistent la apă 5atm. Indică ora, minutele și secundele. Culoare cadran, argintiu. Material carcasă. oțel inoxidabil. Dimensiune carcasă, 39mm. Lățime curea 12mm. Sistem închidere, tip fluture cu butoane laterale. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii de cumpărare.

  5.Ceas Damă Fossil JACQUELINE Model ES4100.

  Ceas Damă Fossil JACQUELINE Model ES4100. Acesta face parte din colecția Jacqueline. Este rezistent la apă, 3atm. Indică data, ora, minutele și secundele. Culoarea vișiniu. Dimensiune carcasă, 36mm. Lățime curea 8mm. Lățime curea 14mm, Lungime brățară 19cm. Sistem închidere, tip fluture cu butoane laterale. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii de cumpărare.

  Cauți alte modele de ceasuri damă?

  Vezi modele 2023 de ceasuri damă după categorii și în ce magazine sunt disponibile. Să-ți ușurăm munca le-am adăugat pe categorii. Ceasuri damă cu brățară metalică sau silicon, automatice, de lux, ceasuri dama sub 300 lei, ceasuri dama sub 500 lei, ceasuri dama sub 1500 lei, ceasuri dama peste 1500 lei și categoria de ceasuri dama de lux peste 2500 lei. Vezi categoriile create special pentru tine.

  Cauți ceasuri damă după branduri?

  Ți-am pregătit cele mai importante și iubire branduri de ceasuri damă de voi femeile. Ceasurile damă le poți purta oriunde și oricand.

  ACCURISTCASIO
  CITIZENFESTINA
  FOSSILGUESS
  ORIENTATLANTIC
  TISSOTSEIKO
  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  sinsay.com/ro footshop.ro