vineri, ianuarie 19, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Ceasuri pentru bărbații moderni

  Cauți ceasuri pentru bărbați?

  Dacă cauți ceasuri pentru bărbați, ai ajuns unde trebuie. Vei descoperi cele mai frumoase modele de ceasuri pentru bărbați din acest an. Se spune că haina nu îl face pe om, însă cu siguranță accesoriul potrivit ajută la conturarea unei prime impresii. De aceea îți oferim o varietate de modele de ceasuri pentru bărbați, ideale pentru a-ți pune amprenta personală în orice situație!

  Cand vine vorba de asortare și ținută, rămaneți fidel unui anumit stil sau va place sa experimentați? Indiferent de răspuns, la noi veți găsi ce căutați: modele stil casual, elegant, sport, clasic, outdoor, fitness sau variații. Un ceas de mană bărbați, ales în acord cu îmbracămintea, reprezintă cu siguranță un argument în plus pentru prezenta si personalitatea dumneavoastră.

  La birou, în sala de sport, la piscina, pe munte, la școală sau la petreceri, în familie sau cu prietenii, ceasul bărbatesc modern reprezintă detaliul practic și stilistic care va pune in valoare. El reușește performanta de a se metamorfoza în mii de forme si nuanțe.

  Sunteți pregătit sa aflați care sunt cele mai atractive funcții încapsulate in cele mai bune si ieftine ceasuri bărbătești? Oferte-Online.ro îți recomandă TOP 5 cele mai frumoase modele de ceasuri pentru bărbați, fiind cele mai îndrăgite și cumpărate modele din 2021.

  Recomandările noastre TOP 5.

  1.Ceas bărbătesc CITIZEN SPORT Model AW1231-58L

  Acest model de ceas bărbătesc CITIZEN este rezistent la apă, 3atm. Indică ora, minutele, secundele și data. Material brățară, oțel inoxidabil. Cadran rotund. Dimensiune carcasă 39mm, grosime carcasă 9mm. Lățime brățară 21mm, lungime 20,5 mm. Greutate 116g. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii sau cumpărare.

  2.Ceas bărbătesc Orient RAY II FAA02004B9 Automatic

  Acest model de ceas bărbătesc Orient RAY II FAA02004B9 Automatic este rezistent la apă, 20atm. Indică ora, minutele, secundele și data. Material brățară, oțel inoxidabil. Cadran rotund. Dimensiune carcasă 41mm, grosime carcasă 13mm. Lățime brățară 22mm, lungime 20 mm. Greutate 169g. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii sau cumpărare.

  3.Ceas bărbătesc Hugo Boss Model OCEAN 1513703

  Acest model de ceas bărbătesc Hugo Boss este face parte din colecția OCEAN. Este rezistent la apă, 10 atm. Indică ora, minutele și secundele. Material brățară, oțel inoxidabil. Cadran rotund. Dimensiune carcasă 46mm, grosime carcasă 12mm. Lățime brățară 24mm, lungime 24 mm. Greutate 140g. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii sau cumpărare.

  4.Ceas bărbătesc Guess Model LEGACY W1247G2.

  Acest model de ceas bărbătesc GUESS este rezistent la apă, 10 atm. Indică ora, minutele și secundele. Material brățară, piele. Cadran rotund. Dimensiune carcasă 45mm, grosime carcasă 11mm. Lățime brățară 27mm, lungime 19 mm. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii sau cumpărare.

  5.Ceas Tissot T-Classic Ballade T108.408.33.037.00 Powermatic 80 COCS

  Acest ceas bărbătesc TISSOT este un model de lux.  Mecanism automatic cu 25 de rubine, rezistent la zgarieturi, rezervă pentru funcționare pană la 80 de ore, pelicula pvd, arc patentat de silicon, mecanism de reglare patentat, carcasă cu mecanism vizibil. Este un ceas elvetian. Material geam, cristal safir. Capac spate transparent ce permite vizualizarea mecanismului. Îl găsești în unul din magazinele de mai jos pentru mai multe detalii sau cumpărare.

  Cauți alte ceasuri pentru bărbați modele 2021?

  Vezi modele 2021 de ceasuri pentru bărbați după categorii și în ce magazine sunt disponibile. Să-ți ușurăm munca le-am adăugat pe categorii. Ceasuri pentru bărbați cu brățară metalică sau silicon, automatice, ceasuri bărbați sub 300 lei, ceasuri bărbați sub 999 lei, ceasuri bărbați sub 1999 lei, ceasuri bărbați peste 1999 lei. Modele ceasuri bărbați de lux. Vezi categoriile create special pentru tine.

  Cauți ceasuri bărbătești după branduri?

  Ți-am pregătit cele mai importante și iubire branduri de ceasuri bărbătești. Ceasurile bărbătești le poți purta oriunde și oricand.

  ATLANTICARMANI
  CASIOCITIZEN
  FOSSILHUGO BOSS
  GUESSORIENT
  JUST CAVALLITISSOT
  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/