marți, aprilie 23, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Cele mai bune idei de cadouri sportive pentru familia ta

  Încă nu ai o idee clară sau nu te-ai gândit ce cadou ai putea să-i oferi?

  Dacă ai ajuns aici, cu siguranță cauți idei de cadouri sportive pentru familia ta. Se potrivesc atât pentru cei amatori de sport până la cei profesioniști, depinde de sportul ales. Fie că este pentru tine sau pentru sportivul din familia ta ți-am pregătit trei categorii de cadouri sportive pentru copii, bărbați și femei.

  Idei de cadouri sportive pentru bărbați.

  Atunci când vrei să-i faci cadou unui bărbat sportiv, trebuie să ți cont de pasiunile lui. Dacă îl pasionează campingul,ciclismul, atletismul, baschetul, fotbalul sau biliardul, acum ai o mulțime de oferte de care poți profita din plin. Recomandările noastre de cadouri sportive pentru EL:

  CORT 2 SECONDS 2 PERSOANE ALBASTRU QUECHUA

  Plănuiți o ieșire de weekend, cu cortul? Produs conceput pentru 2 persoane. Montare instantanee, datorită sistemului 2 seconds. Mobilitate garantată! Confort garantat: cameră spațioasă și înaltă. Nu mai trebuie să vă faceți griji, de acum, montarea cortului e floare la ureche. Nici plierea nu vă va da bătăi de cap!

  MASĂ TENIS DE MASĂ PPT500 EXTERIOR ALBASTRU PONGORI

  Produs conceput pentru tenis de masă, practicat de mai multe ori pe lună. Practicarea în interior sau exterior. Masa de PPT500 este ideală pentru tenis de masă atât în exterior cât și în interior. Ea este ușor de deplasat și stabilă pe orice tip de suprafață.

  SCAUN PESCUIT CSB FEEDER ADJUST + CAPERLAN

  Conceput pentru pescuit la nivel mediu. Special conceput pentru pescuit la la nivel mediu. Se montează rapid.

  Idei de cadouri sportive pentru femei.

  Chiar dacă la o femeie în general îi stă mai bine îmbrăcată elegant, când este vorba de sport aceasta trebuie să renunțe la tocuri, rochii, farduri s.a.m.d. În funcție de sportul practicat, alege din recomandările noastre de idei cadouri sportive pentru EA:

  BUSTIERĂ FITNESS CARDIO 500 ALB DAMĂ DOMYOS

  Produs conceput pentru fitness cardio, activități cu impact moderat. Bustieră confortabilă datorită bretelelor încrucișate la spate, materialului mesh, ce asigură o mai bună evacuare a transpirației și datorită stilului.

  COLANŢI 7/8 FITNESS CARDIO 120 ALBASTRU DAMĂ DOMYOS

  Produs conceput pentru antrenamentele de fitness cardio. Materialul respirând se usucă rapid și menține pielea uscată. Colanți cu talie elastică, din material respirând și extensibil. Prevăzuți cu buzunar cu fermoar pentru telefon. Colanți cu diferite imprimeuri.

  SET RACHETE BADMINTON BR AD DISCOVER ROȘU-GALBEN ADULȚI PERFLY

  Rachetă ideală pentru inițiere ușoară și ludică în badminton.

  Idei de cadouri sportive pentru copii.

  Fiecare părinte pune pe primul loc fericirea copiilor săi, iar pentru ca prichindeii sa fie energici și sănătoși, este important să facă mișcare în fiecare zi. Deși în prezent copii își petrec timpul liber pe telefonul mobil, tablete sau laptopuri, exista și câteva articole sportive care i-ar putea îndemna sa facă mișcare. Recomandările noastre de cadouri sportive pentru copii.

  TROTINETĂ B1 COPII OXELO

  Produs conceput pentru plimbări cu trotineta, pentru copiii cu înălțimea cuprinsă între 80 cm-115 cm (nivel începător). Intuitivă grație sistemului de direcție unic, trotineta B1 facilitează învățarea, traiectoria și însoțește dezvoltarea psihomotorie a copiilor începând cu vârsta de 2 ani.

  ROLE PLAY3 ALBASTRU-ROŞU COPII OXELO

  Produs conceput pentru deplasări cu rolele (nivel începător).Copilul dumneavoastră vrea să învețe să meargă pe role, dar trebuie să progreseze în menținerea echilibrului? Aceste role sunt stabile și reglabile pe 3 mărimi: piciorul crește, la fel și rolele!

  ARC TIR CU ARCUL DISCOVERY ALBASTRU COPII GEOLOGIC

  Produs conceput pentru tras cu arcul (nivel începător). Pentru lansări la 5-10m, cu săgeată tip ventuză (siguranță). Ușor de utilizat! Ideal pentru descoperirea tirului cu arcul! Arc Disco pentru copii, cu săgeată-ventuză!

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/