joi, ianuarie 18, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Cele mai bune produse pentru plajă care nu le găsești în orice magazin.

  Dacă ai ajuns aici, singur ești în căutarea celor mai bune produse pentru plajă. Deja este începutul verii, iar soarele a prins și el putere, este cazul să te gândești la soluțiile pentru protecția solară. Cu atât mai mult dacă ai în plan o vacanță la mare sau la piscină. Iată cele mai bune produse pentru plajă din care poți alege în funcție de preferințe, pentru o vară liniștită fără arsuri și fără griji.

  Produsele pentru plajă reprezintă produsele esențiale pentru sănătatea pielii. Chiar dacă mergeți la mare, nu uitați produsele pentru protecție solară.

  Companiile de produse de plajă produc o mulțime de creme și uleiuri care oferă cea mai bună protecție. Pe e-Cadou.com găsești atât produse specifice de larg consum, cât și cosmetice profesionale. Le puteți folosi atunci când călătoriți la mare sau la munte, acolo unde soarele este foarte puternic.

  Recomandările noastre de produse pentru plajă în oferta e-Cadou.com

  Spumă autobronzantă pentru corp Eveline Cosmetics Brazilian Body

  Mod de utilizare: Exfoliați pielea înainte de a utiliza produsul. Aplicați o cantitate mică de spumă pe mâini sau o mănușă specială și distribuiți-o uniform. Nu uitați să vă spălați bine mâinile după ce ați folosit produsul.
  Scopul produsului: hidratare, nutriție, produse pentru plajă, produse pentru strălucire

  Crema Elixir 6 în 1 pentru corp și față iluminatoare Eveline Cosmetics Brazilian Body

  Mod de utilizare: Masează o cantitate mică pe pielea întregului corp sau aplică-l în locurile pe care vrei să le evidențiezi. Crema nu murdărește hainele și nu funcționează ca un bronzator. 100ml
  Scopul produsului: hidratare, nutriție, produse pentru strălucire, revitalizare

  Ulei cu efect de bronz pentru corp Eveline Cosmetics Brazilian Mist Face & Body

  Mod de utilizare: Aplică produsul uniform pe față și corp. Masează ușor până la absorbția completă. Spală mâinile bine după uitlizare.

  Scopul produsului: hidratare, nutriţie, produse pentru plajă, produse pentru strălucire

  Spray iluminator cu particule de aur Eveline Cosmetics Brazilian Body

  Mod de utilizare: Relaxați-vă, agitați și pulverizați pe mâini, masând ușor în piele. Iluminatorul nu murdărește hainele și nu acționează ca un bronzator. Umbra aurie și particulele se spală după baie. 150ml
  Scopul produsului: hidratare, nutriţie, produse pentru strălucire, revitalizare

  Umbrela Rainbow Sky, mare, curcubeu, Ø120 cm, rezistentă la vânt

  Umbrela model Rainbow Sky, umbrela golf, curcubeu, rezistenta la vânt, structura din metal, ax din metal, spițe din metal, terminații din metal, mâner din lemn, clini din poliester, închidere cu arici, dimensiuni Ø120 cm, 0,528 kg, umbrele.

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/