vineri, aprilie 26, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Cele mai bune telefoane mobile.

  Oferte-Online.Ro iti recomanda cele mai bune telefoane mobile.

  Care este cel mai bun telefon de cumpărat chiar acum, la începutul anului? Nu este surprinzător, dar nu pentru mult timp! Seria Galaxy S21 este chiar după colț, urmând să aducă cel puțin o schimbare în această listă.

  De la telefoane Android grozave la cele mai noi iPhone-uri, plus câteva opțiuni diferite pentru cei care nu doresc să se stabilească, vă prezentăm cele mai bune telefoane disponibile pe piață, cu toate avantajele și dezavantajele lor. 

  Fără alte întrebări, iată cele mai bune telefoane mobile din 2021 pe care le puteți cumpăra chiar acum.

  Cele mai bune telefoane din 2021:

  1. Apple iPhone 12 Pro Max

  https://youtu.be/cnXapYkboRQ

  Cele mai bune telefoane mobile din 2022. Dacă banii nu sunt o problema și doriți un iPhone, Apple iPhone 12 Pro Max este cel mai bun lucru pe care îl puteți obține. Dispune de unul dintre cele mai bune afișaje din clasa sa: ecranul său de 6,7 inci are o densitate excelentă a pixelilor și o calibrare a culorilor. Atinge vârfurile la o lumină enormă de 1200 nits, ceea ce îl face ușor de discernut în aer liber. De asemenea, are cel mai rapid cip de pe orice smartphone de acum.

  Cele mai bune telefoane mobile din 2022. Camera s-a îmbunătățit, de asemenea, ca în fiecare an. În afară de înregistrările video 4K cu aspect profesional și de cipul nebun-rapid care îl procesează, iPhone 12 Pro Max este primul iPhone care folosește stabilizarea „senzor-schimbare” pentru a face fotografii. Ceea ce înseamnă că imaginile în condiții de lumină slabă sunt mai clare. IPhone 12 Pro Max vine cu interfața iOS familiară și frumosul ecosistem Apple, împreună cu tipicul pentru Apple de 5 ani de actualizări de software, asigurându-vă că telefonul va rămâne rapid chiar și după ani de utilizare.

  Verifica preturile la mai multe magazine online inainte sa-l cumperi.

  2. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  https://youtu.be/0h4_sJbnRsI

  Cele mai bune telefoane mobile din 2022. Galaxy Nota 20 Ultra este noul super-premium S Pen. Este un telefon extrem de mare, cu un dispozitiv uriaș de cameră, în plus, este mai greu decât înainte și abia încape într-un buzunar. Dacă îți place un telefon mare, totuși, acesta este unul dintre cele mai bune. Are o senzație de lux și are o nouă sticlă întărită care poate supraviețui teoretic unei căderi mari. Ecranul de 6,9 ​​inci este lider de clasă și oferă o rată de reîmprospătare de 120Hz pentru o experiență netedă. 

  Cele mai bune telefoane mobile din 2022. Sub capotă, Note 20 Ultra este echivalentul unei mașini musculare: Snapdragon 865+ este perfect pentru jocuri și aveți 12 GB RAM pentru multitasking fără efort. Calitatea camerei este de asemenea excelentă și aveți zoom de până la 50X. Cu toate acestea, durata de viață a bateriei este bună, nu prea bună. Va trebui să o încărcați în fiecare seară.

  Nu în ultimul rând, la peste 5.000 lei, considerăm că prețul este puțin prea mare, dar Samsung are adesea oferte și este posibil să îl obțineți pentru mai puțin. Iubitorii S Pen nu vor fi dezamăgiți, dar cei care caută cea mai bună valoare pentru bani sau pentru un telefon mai compact ar putea dori să caute în altă parte.

  Verifica preturile la mai multe magazine online inainte sa-l cumperi.

  3. Samsung Galaxy S20 Ultra

  https://youtu.be/x0Kv_QRWR-I

  Cele mai bune telefoane mobile din 2022. Samsung Galaxy S20 Ultra este un telefon pe care pur si simplu nu se poate ignora. Acesta aduce un brand nou, sistem de camera ambitioasa , cu un senzor imens principal, lentilă periscop care vă permite să obțineți 10X hibrid zoom optic și zoom digital de până la 100X pentru o acoperire fără precedent a unui telefon.


  Echipat cu o baterie masivă de 5.000 mAh și conectivitate 5G, telefonul este pregătit pentru rețelele prezentului și viitorului.
  În mod tradițional pentru Samsung, vine, de asemenea, cu cel mai recent și mai avansat ecran AMOLED al companiei. Toate acestea au un preț scump, dar setul de caracteristici este cu siguranță impresionant


  Dacă priviți Galaxy S20 Ultra, probabil că ar trebui să așteptați câteva săptămâni și să vedeți ce părere avem despre Galaxy S21 Ultra care urmează să fie anunțat pe 14 ianuarie.

  Verifica preturile la mai multe magazine online inainte sa-l cumperi.

  4. Apple iPhone 12 mini

  https://youtu.be/W128CcJkBHI

  Cele mai bune telefoane mobile din 2022. Apple iPhone 12 mini este cel mai bun telefon compact pe care îl puteți obține chiar acum. Acesta dispune de un procesor și un sistem de cameră extrem de rapid pentru iPhone 12 și are un preț de pornire rezonabil de la 3.500 lei. Afișajul său de 5,4 inci este OLED cu culori și luminozitate excelente, iar corpul său subțire și compact îl face perfect de utilizat cu o singură mână și foarte ușor de transportat în majoritatea buzunarelor.

  Dacă doriți un telefon compact cu performanțe de top și un sistem excelent de camere, iPhone 12 mini este cel pentru dvs. Ca orice alt iPhone, vine cu 5 ani de actualizări de software pentru a vă asigura că este încă rapid după ani de utilizare.

  Verifica preturile la mai multe magazine online inainte sa-l cumperi.

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/