marți, octombrie 10, 2023
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Cele mai bune televizoare la reducere de Black Friday 2022.

  Dacă ai ajuns aici, cu siguranță cauți cea mai bună ofertă de Black Friday 2022 la televizorul mult visat, acum cu un preț foarte avantajos.

  Dacă doriți un televizor nou-nouț, ofertele de Black Friday 2022 sunt de obicei cele mai bune momente. De la un model Ultra HD și televizoare cu funcție Smart până la un ecran de 40 inch sau 75 inch. O reducere excelentă poate face diferența. 

  Pentru cumpărătorii înțelepți care destul de greu îi găsim din cauza tentațiilor și dorințelor, puteți cumpăra cu ușurință o serie de mărci de top, inclusiv Samsung, LG și Sony Bravia.

  Când căutați un televizor de calitate, există câteva lucruri de luat în considerare. În primul rând, cercetează toate caracteristicile și tehnologia pe care le are pentru a se potrivi casei și stilului tău de viață. 

  Doriți un televizor cu specificații ridicate? Doriți un televizor cu un sunet excelent pentru a vă viziona filmele? Nu doriți să scoateți banii foarte mult dacă nu veți avea nevoie de niciuna dintre caracteristicile incluse. De asemenea, televizoarele sunt de toate formele și dimensiunile, deci asigurați-vă că cumpărați dimensiunea potrivită a ecranului convenabilă pentru casa dvs. Ținând cont de acestea, veți obține mai mult raport calitate-preț, precum și o afacere strălucitoare.

  Oferte-Online.ro ți-a pregătit câteva dintre cele mai bune oferte TV la începutul zilei de Black Friday 2021 pe care le-am văzut oferite. Dar ar fi mai bine să vă grăbiți înainte ca stocurile să se epuizeze.

  Cele mai bune oferte la TV Samsung de Black Friday 2022.

  Cele mai bune oferte la TV LG de Black Friday 2022.

  Cele mai bune oferte la TV SONY de Black Friday 2022.

  Cum sa îți alegi televizorul potrivit?

  1.Diagonala

  Înainte să decizi modelul și opțiunile televizorului, e important să alegi dimensiunea potrivită a ecranului.

  Diagonala sub 110 cm – Recomandat pentru camere mai mici sau în cazul în care ai la dispoziție un buget limitat.

  Alegerea potrivită – Cele mai căutate modele sunt cele de 80 cm (32 inch) si de 110 cm (43 inch) descoperă reducerile pe eMAG.ro

  Diagonala intre 111 cm si 151 cm – Ideală pentru living, mai ales daca te uiți la TV cu toată familia sau nu te mulțumești cu un ecran mai mic de 50 inch.

  Alegerea potrivită – Cele mai căutate modele sunt cele de 126 cm (50 inch) și de 152 cm (60 inch) descoperă reducerile pe eMAG.ro

  Diagonala peste 152 cm – Dacă ai suficient spațiu în casă și îți plac filmele sau competițiile sportive, alege un ecran cu diagonala mare.

  Alegerea potrivită – Cele mai căutate modele sunt cele de 165 cm (65 inch) și de 190 cm (75 inch) descoperă reducerile pe eMAG.ro

  2.Calitatea imaginii

  Cu cât e mai mare numărul de pixeli care formează imaginea, cu atât mai clare vor fi detaliile vizuale.

  TV HD sau Full HD

  • Varietatea ofertelor și prețul accesibil sunt principalele avantaje ale televizoarelor HD si Full HD.
  • Calitatea suficient de bună a imaginii în cazul ecranelor de dimensiuni reduse recomandă astfel de televizoare pentru spații restrânse.
  • Recomandarea noastră de tv din această categorie este Samsung 32T5372, 80 cm, Smart, Full HD LED, Clasa G

  TV 4K (Ultra HD) sau 8K

  • Calitatea imaginii e de 4 ori sau chiar de 16 ori mai bună (în cazul rezoluției 8k) față de cea oferită de un TV Full HD.
  • Densitatea incredibilă a milioanelor de pixeli care formează un display unitar, cu imagini vibrante, îți permite să stai mult mai aproape de un TV 4k sau 8k.
  • Recomandarea noastră de tv din această categorie este Samsung 85QN900A, 214 cm, Smart, 8K Ultra HD, Neo QLED, Clasa G

  3.Tehnologie display

  TV LED sau OLED? Răspunsul te va duce cu un pas mai aproape de televizorul pe care vrei sa-l comanzi.

  Tehnologie LED

  • Beneficiul preț-calitate și diversitatea mare de modele disponibile transformă televizoarele cu display LED într-o alegere la îndemână.
  • Modelele LG cu NanoCell, acele particule de 10.000 mai mici decât un fir de păr, surprind prin claritatea imaginilor indiferent de unghiul de vizualizare.
  • Samsung folosește tehnologia QLED la anumite modele pentru a reda perfect uniform nuanțele întunecate chiar și într-un ambient mai puțin luminos.
  • Recomandarea noastră de tv din această categorie este Samsung 43AU8072, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G

  Tehnologie OLED

  • Imaginează-ți o mulțime de pixeli cu auto-iluminare, activați independent și ordonați într-o folie organica ultra-subțire cât o foaie de hârtie. Așa arata un TV cu display OLED.
  • Îți plac filmele de acțiune? Cadrele curg dinamic, în culori strălucitoare, iar efectul de ‘imagine mișcată’ nu mai apare datorită aprinderii rapide a pixelilor din ecran.
  • Deși au un design fin, cu linii suple, TV-urile OLED au o buna durabilitate a elementelor componente.
  • Recomandarea noastră de tv din această categorie este LG OLED55A13LA, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED, Clasa G

  4.Alte opțiuni

  Noile modele de televizoare SMART au o interfață îmbunatățită care oferă acces la o mulțime de aplicații.

  NON SMART TV

  • Îl poți alege dacă vrei doar să urmărești filmele și emisiunile preferate sau dacă te preocupa securitatea datelor tale pe internet.
  • Majoritatea modelelor dispun oricum de diferite porturi de conectare precum: USB, HDMI, CI+, Audio IN/OUT. O dată ce ți-ai conectat televizorul la un computer, consola de joc sau media player, te bucuri de aproape toate avantajele unui TV SMART.
  • Recomandarea noastră de tv din această categorie este Samsung 32T4002, 80 cm, HD LED, Clasa F

  SMART TV

  • SMART TV-ul îți deschide o întreagă lume online: ai aplicații pentru jocuri, rețele sociale sau de streaming video unde urmărești serialele preferate.
  • Suita de aplicații variază de la un brand la altul, la fel si sistemul de operare: Sony rulează pe Android, Samsung pe sistemul Tizen, iar LG foloseste webOS. Însă orice model alegi, poți îmbunatăți interactivitatea și experiența de vizionare cu ajutorul media player-elor sau a consolelor de joc.
  • Recomandarea noastră de tv din această categorie este Samsung 43AU8072, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G

  HDR

  • Față de o imagine standard, o imagine redata de un ecran TV cu tehnologie HDR (high dynamic range) pare mult mai ‘reala’ prin explozia de culori vii și contrastul profund dintre lumini si umbre.
  • Cele mai multe televizoare 4k vin la pachet cu aceasta opțiune, dar sunt și modele cu rezoluție mai mică care au integrat formatul HDR.
  • Recomandarea noastră de tv din această categorie este LG OLED55A13LA, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED, Clasa G
  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  sinsay.com/ro footshop.ro