marți, ianuarie 23, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Cele mai frumoase genți damă care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

  Dacă ai ajuns aici, sigur ești în căutarea celor mai frumoase genți damă care nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

  Vă vine să credeți că primii care au purtat gentuțe au fost bărbații? Începând cu anul 1400 aceștia purtau un buzunar textil în care țineau banii și mâncarea pentru întreaga zi. Primele accesorii asemănătoare cu gentile pe care le știm au apărut în secolul 19. Erau din material textil, se purtau pe lanț sau pe o simplă sfoară și erau brodate în funcție de pătura socială din care făcea parte cea care o purta.

  Abia după apariția marilor creatori se poate observa o diversificare a modelelor de genți damă. Ce norocoase suntem! Nici nu ne putem imagina viața fără gentuțele noastre preferate din piele naturală sau ecologică, să nu mai vorbim despre gentile compacte, precum colecția de gentuțe Abby de la WeVelvet.ro, pe care le putem asorta oricărei ținute casual la o plimbare romantică în parc.

  Depășește de departe toate standardele de frumusețe și calitate iar pielea ecologică (atât de frumos lucrată încât nu îți vine să crezi că nu este naturală) cu print snakesuper stylish se potrivește oricărui moment al zilei. Pentru zilele monotone de la birou puteți alege de pe siteul www.wevelvet.ro din gama de genți damă din piele naturală Amelia, o culoare care să descrețească frunțile colegilor și să aducă un strop de veselie.

  Dacă ești la liceu poți anima atmosfera cu super rucsacul fosforescent Jay din care oferă un spectacol de culori la fiecare rază a soarelui. Este atât de încăpător încât face față chiar și provocării celei mai aglomerate zile!

  Puținele zile libere de care ne bucurăm ar trebui trăite la maxim în compania celor dragi, iar asortatul accesoriilor cu ținuta ar fi minunat să dureze cât mai puțin! Pentru această problemă tot cei de la WeVelvet.ro au venit cu soluția salvatoare care poartă numele de Liana! Este o minune de gentuță, din piele eco cu aspect de velur snakeskin și accente metalice vintage, pe care o vei găsi pe site pe atâtea culori superbe încât le vei vrea pe toate!

  Numai bine, căci săptămâna aceasta se află și la promoție 1+1 și poți avea două genți damă la un preț special!

  În aceeași categorie îți amintim și de gentuțele Soraya, sunt super compacte și îți oferă lejeritate de mișcare, dar suficient de încăpătoare pentru tot ce ai nevoie pentru plimbarea de seară. Închizătoarea tip bijuterie și culorile în contrast vor adăuga ținutelor un aspect misterios de care te vei bucura mult timp, deoarece toate gentuțele We Velvet sunt incredibil de rezistente!

  Vedetele WeVelvet din piele naturală, gentuțele Antheia, Selma și Allegria sunt tot ce ți-ai putea dori de la un accesoriu.

  Modelul Antheia, cu frumusețea incontestabilă, atingerea mătăsoasă a pielii întoarse și ținuta care nu se degradează în timp te vor face să simți dragoste la prima vedere.

  Selma și Allegria fac parte din categoria super gentuțelor office, iar dimensiunile perfecte și interiorul inteligent compartimentat îți vor permite să iei cu tine chiar și cea mai marea geantă, portfardul, umbrela, portofelul și orice îți mai trece prin gând! Poți vedea întreaga colecție de piele naturală pe wevelvet.ro

  Un aspect super sweet peste care nu am putut trece cu vederea este faptul că la fiecare gentuță din piele naturală vei primi și un săculeț antipraf, din satin colorat în care să o păstrezi de-a lungul prieteniei voastre îndelungate! Actualizează-ți repede garderoba cu preferatele tale și fii pregătită pentru ținute de podium în fiecare zi!

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/