marți, aprilie 30, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Cele mai practicate sporturi de vară pentru o viață sănătoasă!

  Dacă ai ajuns aici sigur cauți ce este mai sănătos pentru tine în această vară. Îți recomandăm cele mai practice sporturi de vara pentru o viață sănătoasa. Odată cu venirea verii, majoritatea dintre noi ne gândim la un bun mod de a ne distra sau chiar de a scăpa de câteva kg acolo unde este cazul. Sunt mai multe sporturi de vara care ne solicită corpul și putem scăpa de kg în plus care te solicită si te face să te simți extraordinar de bine să uiți de problemele de la servici sau să te simți chiar ca în vacanță.

  Cu această ocazie e un bun prilej să te întâlnești cu prietenii și ocazia perfectă de a sta în aer liber. Sporturile noastre preferate de vară, sunt: mersul pe bicicletă, înotul și tenisul.

  1. Mersul pe bicicletă: Acest sport nu ar trebui uitat niciodată. Pe lângă faptul că este foarte sănătos îl poți practica în orice anotimp. Cu acest sport arzi cele mai multe calorii. Mersul pe bicicletă este în principiu o activitate aerobică, ce implică de asemenea inima, vasele de sânge și plămânii. În timpul efortului respirația devine mai profundă, apare creșterea temperaturii corpului, transpirație, ceea ce duce în final la îmbunătățirea nivelului general al formei fizice. Dacă nu ai echipamentul potrivit, pe Decathlon acum ai reduceri pentru toată familia. Le poți vedea aici.

  Recomandarea noastră, bicicletă MTB ROCKRIDER ST 500 24″ GALBEN FLUO COPII 9-12 ANI BTWIN!

  Ideală pentru copiii cu vârsta între 9-12 ani (cu înălțimea între 135-150 cm).Pentru a depăși obstacolele de pe terenurile accidentate, echipa noastră a prevăzut bicicleta cu o furcă cu suspensie. Datorită celor 18 viteze, vă puteți aventura pe drumurile cu denivelări.

  2. Înotul: De mici copii adoram bălăceala în apă. Fie că mergi la mare sau la piscină e unul din principalele sporturi de vară, preferat de noi toți.

  Unul dintre cele mai mari beneficii ale înotului este că acesta îți antrenează întregul corp, din cap până în picioare.

  1. Crește ritmul cardiac și întărește sistemul cardiovascular fără să pună presiune prea puternică pe articulații și oase
  2. Tonifică musculatura
  3. Crește forța musculară și rezistența.
  4. Îmbunătățește rezistența fizică

  Dacă nu ai echipamentul potrivit, pe Decathlon acum ai reduceri pentru toată familia. Le poți vedea aici.

  3. Tenisul: Acest sport implică multă alergare și folosirea brațelor. Este un sport ce te ține încontinuu mișcare. Fiind un joc destul de solicitant, tenisul reprezintă un exercițiu fizic foarte eficient. Este o foarte bună sursă de relaxare activă și distracție.

  Beneficiile sunt mai accentuate mai ales dacă jocul se desfășoară 1 la 1 și nu în echipă, deoarece, dacă joci fără echipă, înseamnă că vei face mai multă mișcare pentru a acoperi întreg terenul. Dacă nu ai echipamentul potrivit, pe Decathlon acum ai reduceri pentru toată familia. Le poți vedea aici.

  Acum pe Decathlon.ro ai articole la reducere la toate sporturile de vară. Peste 3.000 de produse te așteaptă, pentru tine și familia ta. Cele mai multe echipamente pentru o gamă largă de sporturi de vară, cum ar fi – alegare, alpinism, atletism, baschet, baseball, ciclism, caiac, darts, înot, box, hochei, role, hokey, tenis plus multe alte sporturi. Echipamente complete îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Descoperă reducerile aici.

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/