sâmbătă, iulie 1, 2023
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Înapoi la școală, înapoi la sport, nouă campanie de reduceri pe Decathlon.ro

  Descoperă toată gama de îmbrăcăminte & încălțăminte sport pentru fete și băieți. Echipează-i corespunzător pentru școală și sport de la Decathlon!

  Odată cu începerea noului an școlar, cei de la Decathlon au început o nouă campanie cu reduceri ÎNAPOI LA ȘCOALĂ, ÎNAPOI LA SPORT! În această ofertă se află peste 700 de produse pentru copii, din diferite categorii precum îmbrăcăminte, încălțăminte, rucsacuri și accesorii.

  Decathlon încurajează copii de mici la un stil de viață sănătos și practicarea cât mai multor sporturi. Fie ele de primavară, vară, toamnă sau iarna. Oricum în magazinul lor online www.decathlon.ro găsești orice articol dorești pentru orice sport dorești atât pentru adulți cât și pentru copii. În plus află dintr-un articol publicat de Decathlon, de ce este important sportul pentru copii? îl găsești aici.

  Ca în fiecare an așa cum ne-au obișnuit și părinții noștrii, odată cu începerea noului an școlar avem nevoie de haine, încălțăminte, rucsac și accesoriile necesare noi. Nu doar ne înnoim că așa ar trebui, ci pentru că, copii cresc de la an la an și este nevoie pentru reîmprospătarea garderobei. Reducerile sunt pentru toate buzunarele de la diferite branduri.

  Recomandările noastre de treninguri pentru băieți și fete.

  TRENING EDUCAȚIE FIZICĂ ROȘU-BLEUMARIN BĂIEȚI PUMA

  Produs conceput pentru educație fizică și sport. Material ușor, respirant și extensibil, ce asigură libertate de mișcare. Asigură libertate de mișcare în timpul antrenamentelor.

  TRENING S500 EDUCAȚIE FIZICĂ CĂLDUROS ȘI RESPIRANT ROZ – BLEUMARIN FETE DOMYOS

  Produs conceput pentru educație fizică și sport. Trening respirant și călduros. Bluza de trening are gulerul ușor înalt. Pantalon cu croială dreaptă, fără elastic la bază. Interior pieptănat, ce asigură confort termic în timpul antrenamentelor. Ușor, flexibil și rezistent!

  În oferta găsești reduceri din diferite categorii de îmbrăcăminte pentru băieți și fete. Poți căuta exact ceea ce te interesează. Treninguri, bluze, pantaloni, hanorace, jachete, colanți de la o gamă largă de branduri.

  Recomandările noastre de încălțăminte pentru băieți și fete.

  Picioarele copiilor sunt într-o continuă dezvoltare, de aceea s-ar putea să ai probleme cu alegerea încălțămintei. Să fie fixă sau puțin mai mare? În primul rând, verifică dacă pantofii sunt calitativi, dacă talpa este dreaptă și dacă sunt flexibili. Pentru copiii de vârste mai mici alege întotdeauna un sistem de închidere cât mai simplu.

  Modelele din oferta Decathlon sunt cu talpă moale, flexibilă. Sunt perfecte pentru purtarea la grădiniță, la școală, la activități sportive sau în timpul liber, atât în interior, cât și in exterior. La Decathlon, ai posibilitatea de a achiziționa încălțăminte pentru copii atât pentru sezonul cald, primăvară-vară, cât și pentru cel rece, toamnă-iarnă. În plus, poți opta pentru încălțăminte de la branduri internaționale, pe care o poți cumpăra online, la prețuri competitive.

  Recomandările noastre de rucsacuri sport.

  Alege rucsacul potrivit pentru copilul tău din oferta Decathlon. Un rucsac este o necesitate pentru fiecare elev. Datorită cantității de lucruri pe care copiii și tinerii o poartă în el, acesta trebuie să fie rezistent și să fie fabricat din materiale de înaltă calitate. De asemenea, verifică dacă rucsacul posedă bretele reglabile, datorită cărora poți să-i reglezi poziția, astfel încât să stea pe spate – să nu atârne pe coapse și să nu interfereze cu mersul.

  Numărul de buzunare dintr-un rucsac pentru școală este, de asemenea, important, iar aici regula este simplă – cu cât mai multe cu atât mai bine. Cel mai bine este dacă copilul tău poate pune cărțile și caietele într-un compartiment separat, iar alimentele și băuturile care le pot păta în altul. De asemenea, este important ca elevului să-i placă rucsacul – până la urmă, el îl va purta aproape în fiecare zi.

  #sport #echipament #pret accesibil #inapoi la sport #inpoi la scoala #sala de sport #trening

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  sinsay.com/ro footshop.ro