sâmbătă, aprilie 27, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Jucării exterior pentru copilul tău

  Cele mai bune idei de jucării exterior pentru copilul tău!

  Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești în căutarea de jucării exterior pentru copilul tău. Odată cu venirea primăverii și a căldurii, continuând cu vara până la sfârșitul toamnei, cel mai bine pentru copilul tău sunt activitățile de afară. Indiferent dacă stai la bloc sau la curte, urmează recomandările noastre de jucării exterior care-l face cel mai fericit copil și îi umple timpul.

  Un copil sănătos și fericit este unul care are o alimentație corectă, este lăsat să exploreze, este crescut cu blândețe și care petrece mult timp în aer liber. Iată de ce copilul are nevoie de cât mai multă joaca afară.

  Dezvoltarea fizică și a sănătății copilului tău cuprinde o gamă largă de abilități mers, alergare, sărituri, aruncare și prindere, cățărare, coborâre, echilibru, împingere, precum și abilități referitoare la practicile de menținere a stării de sănătate. Îți recomandăm jucăriile exterior de pe edituradiana.ro

  Recomandările noastre de jucarii exterior!

  Trotinetă EVO 4 în 1 (Albastru marin)

  Proiectată pentru cei mai mici utilizatori, trotineta EVO 4 în 1 oferă echilibrul perfect pentru a-l învăța pe micuțul tău să conducă și să-și stăpânească micul vehicul.

  În plus, deoarece poate fi adaptată în funcție de nivelul de creștere al copilului dvs., termenul de valabilitate al produsului va depăși toate așteptările dvs.! Trebuie doar să adăugați bara / ghidonul pentru ca părinții să poată direcționa copilul de la 1 an, iar când este mai mare, el se poate descurca singur.

  Caracteristici:

  • 4 în 1: are un scaun reglabil, care permite transformarea produsului într-o trotinetă / bicicletă stabilă pentru copii de peste 15 luni. Platforma ultra-joasă.
  • Buton de blocare a direcției.
  • Bară de control reglabilă.
  • Servodirecție.
  • Mânere ergonomice.
  • Greutate maximă suportată (cu scaun): 20 kg.
  • Greutatea maximă suportată (modul trotinetă): 50 kg.
  • Culoare: albastru marin.

  Mini trambulină cu mâner

  Mini trambulină ultra puternică cu bară de susținere din oțel tubular și plasă rezistentă din nailon. Încurajează exercițiile și mișcarea sănătoasă într-un mod distractiv. Greutate maximă: 25 kg. Dezvoltă abilitățile motorii și jocul colaborativ. Dimensiuni: înălțime totală: 800 mm, diametru – 930 mm, înălțime mâner 580 mm, înălțimea de bază -230mm.

  Coșuleț de baschet

  Este un joc de aruncat cu mingea la țintă. Jucându-se, copiii învață noțiuni noi, își dezvoltă coordonarea motrică și îndemânarea, se dezvoltă mental și fizic, își dezvoltă capacitatea de a interacționa și de a socializa cu alți copii, spiritul de echipă și competitivitatea. Este foarte practic, astfel încât mingea se întoarce înapoi la jucător atunci când înscrie. Dimensiuni: 740 x 760 x 880 mm.

  Bicicletă fără pedale din lemn

  Cu această bicicletă fără pedale din lemn, fetițele vor descoperi prin joc ce este echilibrul, orientarea (stânga și dreapta) și cum să conducă un vehicul cu mâinile lor mici. În plus, șaua bicicletei este reglabilă în 2 poziții care-i permit bicicletei „să crească” în același ritm cu cea mică. Este ideală pentru a promova dezvoltarea motorie! Caracteristici: culoare roz; print amuzant pe părțile laterale (brioșe, înghețate, bomboane, gogoși, căpșuni, cireșe și inimi); confecționată din lemn; șa reglabilă în două poziții: 33 și 36 cm de la sol; greutate maximă recomandată: 30 kg; bicicleta este livrată dezasamblată. Dimensiuni bicicletă: 50 cm (înălțime) x 70 cm (lungime); dim. ambalaj: 33 cm (înălțime) x 58 cm (lățime) x 17 cm (lungime).

  Bicicletă verde ușoară, fără pedale, cu frână de picior integrată – BMXie

  Bicicleta BMXie este probabil cea mai cool bicicletă din lume, acum cu frână de picior integrată.

  Păstrând designul de bicicletă clasică BMX, ergonomică și ușor de cărat, cu un cadru supradimensionat din oțel ușor, această bicicletă este opțiunea cea mai bună pentru copii mici care învață să își țină echilibrul pe bicicletă. Scaunul se ajustează fără unelte (de la 32 la 39 cm) , iar frâna de picior integrată face această bicicletă sigură și ușor de folosit. Gidonul din otel asigură o directie dreaptă, ușor de urmat. Roțile fără aer sunt din cauciuc ce permite o aderență ridicată și nu necesită să fie umflate vreodată. Poți personaliza bicicleta ta BMXie cu stickerele incluse în pachet.

  Vârsta recomandată: 2-5 ani
  Dimensiune asamblată: 80 x 44 x 47 cm
  Materiale: Plastic ranforsat, oțel și cauciuc
  Greutate maximă admisă: 35 kg
  Înălțimea scaunului: 32-39 cm.

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/