marți, ianuarie 23, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Noua ofertă 1+1 de la WeVelvet.ro la gențile si rucsacurile de damă

  Cauți o ofertă 1+1 la genți de damă?

  Tocmai ai ajuns unde trebuie. WeVelvet.ro are o super promoție în această săptămână la gențile și rucsacurile de damă. Dacă îți dorești o geantă sau un rucsac acum este momentul, profită de ofertă și cumpără împreună cu o prietenă. Acum la un preț de 169 de lei, beneficiezi de două produse la alegere. Urmează recomandările noastre și alegeți ce îți place.

  Ce tipuri de geantă se poartă în acest sezon?

  Perfecte pentru orice sezon, cumpără acum genți din piele, încăpătoare și practice, gențile de dama office, gențile tip rucsac. Cele mai calitative sunt gentile din piele, disponibile online la un preț atractiv pe www.wevelvet.ro

  Tipuri de genți care trebuie să le ai!

  Un rol important în viața unei femei sunt gențile. Credem că nici unei femei nu i-ar plăcea să stea cu lucrurile în mâini sau prin buzunare. Gențile sunt cel mai important accesoriu, ele completând perfect aproape orice ținută.

  Când alegeți o poșetă, geantă, rucsac sau plic, este important să fie modernă, încăpătoare, ea trebuie să vă placă și să vă reprezinte. Trebuie sa se încadreze cu stilul ținutelor dumneavoastră.

  1.Plicurile

  Sunt un accesoriu perfect care finalizează ținuta în anumite ocazii. Ținutele de seară, elegante sunt de neconceput fără un plic. Sunt perfecte atunci când ai cu tine doar telefonul, rujul, cardul sau cheile. În acest moment sunt în diferite tipuri, culori de la designeri renumiți.

  2.Gențile mari

  Sunt acele genți încăpătoare și practice, în care orice femeie aruncă tot ce are nevoie. La un moment dat nu știe ce se mai ascunde acolo. Trebuie să avem grijă cât de mult încărcăm această geantă pentru a nu căra cu noi multe kilograme și poate chiar lucruri inutile, doar pentru că mărimea acesteia ne permite.

  3.Geanta office-elegantă

  Această geantă are dimensiuni medii, sau uneori și mari, compartimentată și poate fi purtată pe mână sau pe umăr. De obicei o femeie care are o geantă office poartă cu ea documente, o tabletă sau un laptop mai micuț, tocmai de aceea compartimentarea este foarte importantă, pentru a putea delimita ceea ce o femeie poartă cu ea pentru birou și lucrurile personale. Acum cu oferta 1+1 poți avea doua la preț de 1.

  4.Geanta tip shopper

  Este acea geantă folosită de obicei la cumpărături, nu are compartimente și este foarte ușoară și comodă la purtare. Putem merge cu ea la mall sau chiar la piață. Nu sunt recomandate persoanelor minione, dar dacă tu chiar vrei să porți un asemenea tip de geantă, nu mai contează neapărat înălțimea.

  5.Rucsacul

  Acest tip de geantă este folosit, de exemplu la o ținută casual sau chiar și elegantă. Este foarte bun pentru o ieșire în parc sau pentru călătorii, fiind comod și confortabil la purtare. Este folosit foarte mult de elevi sau studenți pentru a putea duce cu ei cele necesare pentru școală sau facultate, dar să nu uităm că de la un timp, rucsacurile sunt folosite și pentru job, cele mai bune fiind cele cu compartimente pentru laptop sau tabletă, documente, etc.

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/