sâmbătă, aprilie 27, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Oferte la echipamentele de baschet pe Decathlon.

  Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț pentru minim 80 de sporturi. Iar ca să te convingi de asta, toate produsele noastre au o garanție de doi ani de zile ca tu să fii foarte mulțumit sau foarte mulțumit.

  Echipamentul de baschet NBA de la Decathlon presupune o colecție specială de îmbrăcăminte și accesorii de baschet precum și ghete pentru baschet, protecții, tricouri și maieuri de baschet NBA, șorturi termice, create prin colaborarea dintre Tarmak, gama proprie de produse pentru baschet de la Decathlon, împreună cu National Basketball Association.

  Este unul dintre cele mai cunoscute și mai iubite sporturi din lume. Înființat în 1891 de către un american, baschetul este un joc de echipă, care presupune inteligență, sacrificiu și rezistenta nervoasă, practicat atât de fetițe cât și de băieți.

  Știi cât de importantă este mișcarea pentru copilul tău în aceste zile în care rutina pare să fi pus stăpânire pe programul lui zilnic – de aceea, un joc de baschet în parc sau în curtea școlii este mai mult decât vital.

  Avantaje

  Recomandat în special copiilor înalți, baschetul este un sport competitiv, care îl învață pe micuțul tău spiritul de echipa, să își descopere îndemânarea, agilitatea, să se depășească pe sine și să își facă o mulțime de prieteni.

  Ajută-l să practice un sport complet, care îl ajută pe micuțul tău să dezvolte rezistență, reactivitatea, rapiditatea, îndemânarea, să își mențină sănătatea cardiovasculara și să ardă calorii, în cazul în care are probleme cu greutatea.

  Dezavantaje

  Acest sport poate produce întinderi de mușchi, rupturi de ligamente și este interzis micuților care au probleme cu ligamentele și genunchii. Trebuie să știi ca baschetul nu forțează creșterea în înălțime, dar ajută la redresarea coloanei vertebrale.

  Acum că ai aflat câte ceva despre acest sport, îți recomandăm câteva din produsele de pe Decathlon.

  Minge Baschet BT500 Mărimea 6 Roz-Verde-Albastru

  Produs conceput pentru baschet în interior/ exterior. Potrivit pentru fete/ femei de peste 11 ani și băieți de 11-12 ani.

  O minge de mărimea 6 este ideală pentru a progresa. materialul din poliuretan asigură confort la contactul cu mingea și manevrabilitate. Minge omologată FIBA. Acest produs îl poți cumpăra de pe Decathlon.ro

  Coș Baschet pentru fixarea pe perete SB700 Copii/Adulţi

  Produs conceput pentru baschet în exterior. Coşul de baschet se fixează pe perete.

  Conține panou, coş şi plasă! Panoul oferă ricoșeu bun. Compatibil cu sistemul de fixare pe perete F500. Acest produs îl poți cumpăra de pe Decathlon.ro

  BASCHETUL ȘI BENEFICIILE LUI PENTRU SĂNĂTATE

  Baschetul este un sport extrem de îndrăgit și practicat în toată lumea, indiferent de vârstă. Este popular pentru că face parte din acele activități pe care le poți face la nivel amator sau de performanță și îl poți juca atât într-o sală de sport, cât și în curtea școli sau în curtea proprie. Totodată, acesta este recunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății atât la adulți, cât și la copii, de la îmbunătățirea densității osoase până la dezvoltarea unui sistem imunitar puternic. Așadar, dacă ești în căutarea unui nou sport, comandă câteva tricouri baschet, o mingie, un coș de baschet și dă startul unui meci alături de prieteni.

  CE ECHIPAMENT AI NEVOIE PENTRU BASCHET?

  Indiferent că ești începător, dacă vrei să joci baschet, ai nevoie de un minim de echipament format din încălțăminte de foarte bună calitate, care să asigure o aderență foarte bună, o pereche de pantaloni scurți de baschet și un maiou simplu și larg. La fel ca în cazul celorlalte sporturi, o ținută ideală de baschet asigură, înainte de toate, libertate de mișcare. Este foarte important să alegi modelele adaptate formei corpului și mărimii tale, iar Decathlon dispune de o gamă largă de haine gândite pentru confortul tău.

  CUM CONTRIBUIE BASCHETUL LA DEZVOLTAREA COPIILOR?

  Baschetul este un sport intens și este recunoscut ca fiind unul care pune în mișcare tot corpul. Dacă ai juniori în familie, atunci ar trebui să te gândești să-i îndrumi către acest sport pentru că va contribui la o dezvoltare frumoasă atât fizică, cât și psihică. Baschetul le va dezvolta musculatura, rezistența și îi va ajuta să aibă mai multă încredere în sine plus că vor dobândi acele mult dorite abilități de lucru în echipă. Chiar dacă te gândești că este un sport scump, în privința echipamentului nu îți face griji. Indiferent de bugetul pe care vrei să-l aloci, la Decathlon vei găsi produsul dorit la un preț atractiv, fie că vrei articole de îmbrăcăminte sau accesorii.

  #baschet #poftadesport #DecathlonRomania

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/