vineri, ianuarie 19, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  Recuperarea taxelor din Anglia.

  Ai muncit in Marea Britanie si acum te intrebi daca poti sa iti recuperezi impozitul platit, usor si fara riscuri? Esti chiar in locul potrivit.

  Recuperarea taxelor din Marea Britanie se poate obtine usor cu noi. Suma medie recuperata este de 2743 RON, si poate fi obtinuta chiar daca ai lucrat o perioada scurta de timp.

  Mai mult, e bine sa stii ca depunerea unei declaratii fiscale la biroul din Marea Britanie si obtinerea returnarii de taxe nu are nicio legatura si nici nu influenteaza in vreun fel situatia ta fiscala din Romania.

  Recuperarea taxelor din Anglia.

  Daca lucrezi sau ai lucrat in Marea Britanie, poti obtine o returnare a impozitului pe salariu, impozit platit in plus catre stat (chiar si 100%). Sumele recuperate pot ajunge la cateva sute de lire sterline, si de aceea merita sa incerci sa obtii acesti bani.

  Tot ce iti trebuie este fisa fiscala P45 sau P60 (un document centralizator al taxelor platite) emisa de fiecare din angajatorii tai din Marea Britanie. (sau, daca nu le ai – fluturasii de salariu payslips).

  Vrei sa obtii o returnare a impozitului platit in Marea Britanie?

  E foarte simplu, o poti face fara sa iesi macar din casa!

  Completeaza formularul de mai sus si te vom suna. Apoi te ajutam cu toate formalitatile, iar la final vom obtine maximul de taxe recuperate pentru tine!

  Pentru serviciile noastre, vei plati doar dupa ce iti recuperam impozitul. De aceea interesul nostru este sa avem grija ca dosarul tau sa fie incheiat cu succes, si sa obtii suma maxima posibila.

  In maxim 48 de ore de la trimiterea datelor tale, un consultant te va suna si iti va raspunde la toate intrebarile pe care le poti avea despre returnarea impozitului din Marea Britanie.

  Nu ai toate documentele necesare?

  Nu e o problema – incercam sa le obtinem noi in numele tau! Ai intrebari sau neclaritati? Ia legatura cu noi!

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/