vineri, aprilie 26, 2024
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  RECUPERAREA TAXELOR DIN GERMANIA.

  Ai muncit in Germania si acum te intrebi daca poti sa iti recuperezi impozitul platit, usor si fara riscuri? Esti chiar in locul potrivit.

  Recuperarea taxelor din Germania se poate obtine usor. Suma medie recuperata este de 3364 RON, si poate fi obtinuta chiar daca ai lucrat o perioada scurta de timp.

  RECUPERAREA TAXELOR DIN GERMANIA.

  Mai mult, e bine sa stii ca depunerea unei declaratii fiscale la biroul din Germania si obtinerea returnarii de taxe nu are legatura si nici nu influenteaza in vreun fel situatia ta fiscala din Romania.

  Daca lucrezi sau ai lucrat in Germania, poti obtine o returnare a impozitului platit in plus statului german. Sumele recuperate pot ajunge la cateva sute de euro, si de aceea merita sa incerci sa faci ceva.

  Tot ce iti trebuie este fisa fiscala Lohnsteuerbescheinigung (centralizator al taxelor platite) emisa de angajatorul german, si certificatul EU/EWR.

  Vrei sa obtii o returnare a impozitului platit in Germania?

  E foarte simplu, o poti face fara sa iesi macar din casa!

  Completeaza formularul de mai sus si te vom suna. Apoi te ajutam cu toate formalitatile, iar la final vom obtine maximul de taxe recuperate pentru tine!

  Pentru serviciile noastre, vei plati doar dupa ce iti recuperam impozitul – de aceea interesul nostru este sa avem grija ca dosarul tau sa fie incheiat cu succes.

  In maxim 48 de ore de la trimiterea datelor tale, un consultant te va suna si iti va raspunde la toate intrebarile pe care le poti avea despre returnarea impozitului din Germania.

  SUNTEM CERTIFICATI CA STEUERBERATER!

  Din acest motiv poti fi sigur ca dosarul tau e in cele mai bune maini! Specialistii nostri iti garanteaza un timp mai scurt de asteptare pana la primirea deciziei fiscale, dar si un control mai mare al dosarului (urmarim dosarele direct in baza de date a biroului fiscal german). Astfel, poti primi suma maxima posibila din returnare, in cel mai scurt timp posibil.

  Nu ai toate documentele necesare?

  Asta nu e o problema serioasa. Putem incerca si noi sa le obtinem pentru tine!Ia legatura cu noi!

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  answear.ro lafetecochete.ro/