duminică, octombrie 15, 2023
bestvalue.eu

  CELE MAI RECENTE

  YOXO rescrie preturile la abonament.

  Platesti doar ce consumi.

  Oferte-Online.Ro iti recomanda noua aplicatie de la Orange numita YOXO. Aceasta aplicatie dezvoltata de cei de la Orange iti ofera posibilitatea de a-ti administra abonamentul direct de pe telefon. Abonamentul YOXO nu are perioada contractuala, ceea ce este cel mai fain, iar pentru traficul de internet nefolosit, utilizatorul isi primeste banii inapoi. Utilizatorii aplicatiei isi pot alege in fiecare luna cat trafic de internet, minute si sms-uri nelimitate sau nationale sa primeasca in aplicatie, iar daca utilizatorul are nevoie de roaming, poate activa serviciul cu usurinta din aplicatia YOXO.

  Ce ofera aplicatia YOXO?

  Acum clientii cu doar 19 lei pe luna se bucura de minute si sms-uri nationale nelimitate, dar si de 20gb internet. In plus la 39 de lei pe luna utilizatorul se poate bucura de 100gb de internet din care 3,87gb in roaming SEE plus minute si sms-uri nelimitate.

  Cu aplicatia YOXO, acum clientii isi pot crea propriile reguli si isi pot reconfigura abonamentul luna de luna in functie de ceea ce au nevoie. Pot face asta cu usurinta instalant aplicatia YOXO si alegand una din cele 3 optiuni puse la dispozitie de cei de la Orange. Prima fiind de 20gb cu optiunea minute si sms-uri nelimitate, apoi de 60gb urmata de cea de 100gb.

  Astfel, clientii pot uita de grija costurilor suplimentare la final de lună si au libertatea de a-si reconfigura abonamentul luna de luna alegând optiuni suplimentare cu acces in roaming SEE, extra pachete de internet sau minute internationale.

  Aceste beneficii sunt de acum si mai accesibile pentru ca toate abonamentele au acum preturi mai mici. Acest lucru inseamna costuri previzibile, lipsite de fluctuatiile cursului de schimb valutar.

  Cu YOXO, clientii au parte de flexbilitate si de control total atât asupra resurselor cât şi asupra costurilor gestionate în întregime prin intermediul aplicaţiei mobile.

  DETALII – PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI PENTRU NETUL NECONSUMAT

  În cadrul ofertei YOXO, clientului i se va returna contravaloarea GB neconsumați luându-se în calcul exclusiv resursele de date naționale neconsumate.

  Reducerea se calculează la finalul celor 30 de zile din perioada de facturare. Beneficiul se aplică atât la resursele de date din configurația inițiala, cât și la resursele de date din opțiunea de reîncărcare GB.

  În calculul valorii resurselor neconsumate se vor avea în vedere doar unitățile de 1 GB întreg. În cazul neconsumării resurselor de date din abonament, contravaloarea în bani a GB neconsumați ce va fi returnată clientului, conform ofertei YOXO, este de 0,25 ron per 1 GB întreg. Contravaloarea în bani a GB neconsumați va fi evidențiată sub forma de reducere pe factura emisa în următoarea lună.

  ALEGI LUNAR CÂT NET AI NEVOIE

  Alegi ce pachet de internet dorești în abonament și poți să modifici configurația în fiecare lună. Totodată, poți să mai adaugi internet instant, cu extra opțiuni de net.

  CONTRACT PE 30 DE ZILE

  Poți să cumperi, modifici, să iei o pauză sau să închizi abonamentul YOXO oricând dorești, direct din aplicație. Vei fi facturat la fiecare 30 de zile.

  Oferta Abonamente (https://www.yoxo.ro/abonament/ ), valabilă până în 30.11.2020:

  • Minute și SMS-uri naționale Nelimitate, 20GB, din care 0 GB în roaming SEE = 19 Lei 25 Lei, Tva inclus
  • Minute și SMS-uri naționale Nelimitate, 60GB, din care 0 GB în roaming SEE = 29 Lei 35 Lei, Tva inclus
  • Minute și SMS-uri naționale Nelimitate, 100GB, din care 3,87 GB în roaming SEE = 39 Lei 45 Lei, Tva inclus

  Beneficii (https://www.yoxo.ro/beneficii/ ):

  • Ai abonament pe 30 de zile, pe care îl închizi când vrei.
  • Administrezi totul de pe telefonul tău mobil.
  • Alegi lunar cât net ai nevoie și primești banii înapoi pe ce nu consumi.
  • Alegi când vrei opțiunea de Roaming in zona SEE.
  • Ai minute și SMS-uri naționale nelimitat.
  • Ai vizibilitate totală asupra costurilor.

  Abonamentul este disponibil exclusiv în aplicația mobilă dedicată, pentru iOS sau Android pentru orice număr din rețeaua Orange.ro sau un număr nou YOXO.

  orange.ro

  bestvalue.eu zonia.ro

  CELE MAI NOI

  sinsay.com/ro footshop.ro